Bakan Koca 100 binlik vaka haritasını açıkladı

Bakan Koca 100 binlik vaka haritasını açıkladı

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Koca illerde 100 bine karşılık gelen haftalık vaka haritasını açıkladı. Buna göre son bir haftada vaka sayısı en çok düşen iller Gümüşhane, Bilecik, Bayburt, Kocaeli ve Kırklareli oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya sitesi Twitter'dan 100 bine karşılık gelen illere göre haftalık vaka sayısı haritasını açıkladı.

Koca paylaşımında, "İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Vaka sayılarının düşüş hızı azalsa da düşme eğilimi devam ediyor. Bu güce güvenin" dedi.

vaka-haritasi.jpg

SON BİR HAFTADA VAKA SAYISI EN ÇOK DÜŞEN İLLER

İllere göre son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerin Gümüşhane, Bilecik, Bayburt, Kocaeli ve Kırklareli olduğunu belirten Bakan Koca grafik de yayımlayarak "Vaka sayılarında düşüş devam edecek aşı ile bağışıklık kazanacağız. Bu güce güvenin" açıklamasında bulundu.

grafik.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN