Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu yarın mı Koca açıklama yapacak

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu yarın mı Koca açıklama yapacak

Koronavirüs Bİlim Kurulu toplantısı ne zaman yapılacak merak ediliyor. Son zamanlarda artan vakalar sebebiyle gözler Bilim Kurulu toplantısına daha fazla çevrildi ve toplantıdan çıkacak kararlar merak ediliyor. Bilim Kurulu toplantısı ne zaman olacak haberimizde.

Fahrettin Koca başkanlığında son Bilim Kurulu toplantısı 29 Aralık'ta gerçekleşmişti. Toplantıda yerli aşı ve omicron varyantı gibi konular değerlendirilmişti. Gözler yeni yılın ilk Bilim Kurulu toplantısına çevrilmiş durumda! Peki, Bakan Koca ne zaman, saat kaçta açıklama yapacak?

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Yeni yılın beklenen ilk Bilim Kurulu toplantısı için geri sayım başladı. Son toplantı 29 Aralık'ta yapılmıştı. Yeni Bilim Kurulu toplantısının 5 Ocak Çarşamba günü gerçekleşmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN