Koca: PCR testleri öğretmenlere ücretsiz yapılacak

Koca: PCR testleri öğretmenlere ücretsiz yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okullarla ilgili olarak yapmış olduğu öğretmenlerden ve okul personellerinden istenecek olan PCR testi ile ilgili olarak Bakan Koca'da açıklama yaptı. Koca, yüz yüze eğitim" kapsamında zorunlu olarak istenecek PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakanlar Kurulu sonrası alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan'ın açıklamalarında milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiren bir gelişmeyi de ilan etti. Erdoğan, "6 Eylül'de yüz yüze eğitimin başlamasıyla henüz aşı olmamış öğretmen ve personelin haftada en az 2 defa PCR testi yaptırmasını isteyeceğiz." dedi.

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "yüz yüze eğitim" kapsamında zorunlu olarak istenecek PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz yapılacağını bildirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN