Son dakika! 17 Temmuz korona tablosu açıklandı: Vakalar yeniden 7 binin üstünde

Son dakika! 17 Temmuz korona tablosu açıklandı: Vakalar yeniden 7 binin üstünde

Son dakika haberi... 17 Temmuz korona tablosu açıklandı, vakalar yeniden 7 binin üstüne çıktı. Türkiye'de son 24 saatte 7 bin 666 kişinin testi pozitif çıktı, 38 kişi de koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Son dakika haberi...Sağlık Bakanlığı, 17 Temmuz 2021 koronavirüs tablosunu paylaştı.

Türkiye'de son 24 saatte 7 bin 666 kişinin testi pozitif çıktı, 38 kişi hayatını kaybetti, iyileşen sayısı ise 5 bin 490 oldu. Son 24 saatte birinci, ikinci ve üçüncü doz 572 bin 154 aşı uygulandı.

asi.jpg

EN YÜKSEK SAYI MUĞLA'DA

En az bir doz aşı uygulananların oranının en yüksek olduğu 10 il sırasıyla Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Amasya, Eskişehir, Aydın, İzmir ve Bilecik oldu.

En az bir doz aşı yapılanların oranının en az olduğu iller ise Bitlis, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Iğdır ve Gümüşhane olarak sıralandı.

Günlük tabloyu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da "Bayrama az kaldı. Bayram öncesi 18 yaş ve üzeri nüfusun en az bir doz aşı olması hedefimiz için gayret edelim. Aşı ile salgını gündemden çıkaralım" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN