Son dakika! Haftalık vaka haritası açıklandı: Birçok ilde kritik artış

Son dakika! Haftalık vaka haritası açıklandı: Birçok ilde kritik artış

Son dakika haberi... Haftalık vaka haritası açıklandı, birçok ilde kritik artış söz konusu. Sağlık Bakanı Koca, son bir haftada vaka sayısı en çok artan illeri Siirt, Giresun, Bingöl, Diyarbakır ve Kırıkkale olarak sıraladı.

Son dakika haberi... Sağlık Bakanı Fahrettin Fahrettin Koca, illere göre 10-16 Temmuz'da her 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı.

Koca'nın paylaştığı Türkiye haritası üzerinden yayınlanan verilere göre, haftalık Kovid-19 vaka sayısı, her 100 bin kişide İstanbul'da 75,12, Ankara'da 57,95, İzmir'de 24,46 oldu.

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, il bazında 100 bin nüfusa karşılık gelen Kovid-19 vaka sayılarına yer vererek "Aşı programını ne kadar kısa sürede tamamlayabilirsek o kadar kısa sürede salgın gündemi dışında kalırız" yorumunda bulundu.

"Son bir haftada vaka sayısı en çok artan illerimiz; Siirt, Giresun, Bingöl, Diyarbakır ve Kırıkkale" ifadelerini kullanan Koca, "Aşı ile toplumsal bağışıklık elde edilene kadar tedbirlere uymak zorundayız. Sevdiklerinizi tehlikeye atmayın" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN