Koronavirüse yakalanan kadın yaşadıklarını anlattı: Ciğerlerimde cam varmış gibi hissediyorum

Koronavirüse yakalanan kadın yaşadıklarını anlattı: Ciğerlerimde cam varmış gibi hissediyorum

Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüse yakalanan 39 yaşındaki iki çocuk annesi Londralı kadın, yoğun bakım ünitesinden bir video paylaştı. 'Sakın işinizi şansa bırakmayın' diyen Tara Jane Langston, insanlara koronavirüsle ilgili uyarılarda bulundu.

39 yaşındaki spor tutkunu Tara Jane Langston, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra, hastane yatağında kendini videoya çekerken nefes almak için nasıl mücadele ettiğini gözler önüne serdi.

ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ UYGULANDI

İki çocuğu ve eşiyle Polonya gezisinden döndükten sonra göğüs enfeksiyonu teşhisi konulan kadına antibiyotik tedavisi uygulandı. Ancak Tara Langston bir türlü iyileşmiyordu.

Geçtiğimiz cuma günü ambulansla Londra'da Hillingdon hastanesine götürülen kadına koronavirüs tanısı kondu. Günler sonra titreme krizleri geçirdiğini belirten kadın, durumu daha da kötüleşince yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

'CİĞERLERİMDE CAM VARMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM'

Genç kadının video boyunca nefes almakta zorlandığı ve durmadan öksürdüğü görülüyor. Çektiği videoda, koronavirüsün tehlikeleri konusunda insanları uyarırken nefes almak için mücadele eden kadın, 'Ciğerlerimde cam varmış gibi hissediyorum' ifadelerini kullanıyor.

'SİGARA İÇİYORSANIZ HEMEN BIRAKIN'

Videoda, "Yoğun bakım ünitesindeyim ve bu kablolar olmadan nefes alamıyorum. Bunu arterime dikmek zorunda kaldılar. Üzerimde bir sürü katater var. Aslında daha önce olduğumdan on kat daha iyiyim. Artık günleri saymıyorum. Eğer hala sigara içiyorsanız hemen bırakın çünkü ciğerlerinize ihtiyacınız olacak" ifadelerini kullanıyor.

39 yaşındaki Tara Jane Langston, aldığı her nefesin bir savaş olduğunu ifade ediyor ve "Önlem alın sakın şansa bırakmayın" diyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN