Kudüs’teki Kıyamet Kilisesi yeniden ibadete kapatıldı

Kudüs’teki Kıyamet Kilisesi yeniden ibadete kapatıldı

Hristiyanların en kutsal mekanlarından olan Kudüs'teki Kıyamet Kilisesi koronavirüs vakalarının artması nedeniyle ibadete kapatıldı.

Filistin’in başkenti Kudüs'teki Hristiyanların en kutsal mekanlarından olan Kıyamet Kilisesi, artan koronavirüs vakaları nedeni ile yeniden ibadete kapatıldı.

Filistin’in başkenti Kudüs’te bulunan Hristiyanların en kutsal mekanları arasındaki Kıyamet Kilisesi 24 Mayıs tarihinde açılmasının ardından artan koronavirüs vakaları nedeni ile yeniden ibadete kapatıldı. Kilisenin anahtarlarından sorumlu Adeeb Joudeh al-Husseini, yaptığı açıklamada koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kilisenin bu sabah itibari ile kapalı tutulduğunu aktardı. Kilisenin ne zaman yeniden ibadete açılacağı belirtilmezken, ilk salgın dalgasında 2 ay boyunca ibadete kapalı kalmıştı.

Öte yandan Filistin’de toplam koronavirüs vaka sayısı 5 bin 829’a, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 30’a yükseldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN