Akarsu'nun film afişini hayranları belirledi

Akarsu'nun film afişini hayranları belirledi

Geçirdiği trafik kazasıyla yaşamını kaybeden Barış Akarsu'nun hayatını anlatan “Barış Akarsu Merhaba” filmi yakında vizyona girecek. Sinemadaki gösterimine az bir süre kalan filmin afişini hayranları belirledi. Filmin sosyal medya hesabından paylaşılan üç afiş arasından seçilen oylamaya 5 binin üzerinde kişi katıldı.

Muğla’da, 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşında hayata veda eden Barış Akarsu’nun hayatını anlatan “Barış Akarsu Merhaba” filmi, 18 Kasım’da vizyona girecek. Filmin afişini Akarsu’nun hayranları belirledi.

Anadolu rock müzik ile adından söz ettiren sanatçı Barış Akarsu, 28'inci doğum günü olan 29 Haziran 2007'de Bodrum yolunda trafik kazası geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede 5 gün kaldığı yoğun bakımın ardından yaşamını yitirmişti. Akarsu'nun başarılarla dolu kısa yaşamının öyküsünü anlatan bir film çekildi. Vizyona 18 Kasım’da vizyona girecek “Barış Akarsu Merhaba” filminin afişini ise sanatçının hayranları belirledi. Filmin sosyal medya hesabından paylaşılan üç afiş arasından seçilen oylamaya 5 binin üzerinde kişi katıldı.

Barış Akarsu’yu İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandırdığı filmde; Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol da rol aldı. Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, filmde Akarsu’nun şarkılarını da seslendirecek.

thumbs-b-c-5f3cf0ef8c15061620febf56e38476b3.jpg

Yapımcılığını Fikri Harika Production ile Aytaç Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mert Dikmen’in yaptığı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen ve Can Anar kaleme aldı.

23 ÜLKEDE DAHA GÖSTERİME GİRECEK

Türkiye dışında 10 Avrupa, 10 Orta Doğu ülkesi ile Azerbaycan’da, Rusya’da ve Kazakistan’da da gösterime girecek filmin müziklerini Eser Taşkıran ve Mehmet Can Erdoğan yaptı.

SES YARIŞMASIYLA STARLIĞA UZANAN BİR HİKÂYE

Amasra’da 29 Haziran 1979’da dünyaya gelen Barış Akarsu’nun hikâyesi, müzik yolculuğuna yön veren Ereğli’deki günlerinden, yaşamının dönüm noktasını oluşturan İstanbul’daki ses yarışmasına uzanıyor. Film, Akarsu’nun “Yalancı Yarim” dizisi için bulunduğu Bodrum’da noktalanan; tamamlanamayan hayallerine, yarım kalmışlıklarına da ışık tutuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN