AKM 15-21 Ocak programı dolu dolu geliyor

AKM 15-21 Ocak programı dolu dolu geliyor

AKM, 15-21 Ocak tarihleri arasında sanatseverlere zengin bir etkinlik programı sunuyor. İstanbul'un kültür ve sanat hayatının merkezinde yer alan AKM, gelişmiş sahne teknolojisi ile tiyatro, opera, sergi, sinema, çocuk atölyeleri ve konserler gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Bu hafta, İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin 'Mezopotamya’dan Ege’ye' isimli konseri, Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın anlatımıyla Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Tiyatro Salonunda izleyiciyle buluşacak. Ayrıca, İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından seslendirilen 'Türkülerle Bir Kastamonu Masalı' konseri, Türk Telekom Opera Salonu'nda gerçekleşecek.

'Fındıkkıran' balesi ve 'Don Giovanni' operası, İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenirken, Ankara Devlet Tiyatrosu'nun 'Gidion’un Düğümü' oyunu da AKM Tiyatro Salonu'nda tiyatro severlerle buluşacak. Jülide Yalçın ve Hyun Soon Tekin'in 'Keman-Piyano Resitali', AKM Çok Amaçlı Salonunda gerçekleşecek.

Hafta boyunca devam edecek etkinlikler arasında, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası'nın DenizBank Konserleri, 'Tangolardan Yeşilçam’a' temalı İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu'nun Kahve Konserleri ve çocuklar için 'Odadaki Sihirbaz' adlı gösteri yer alıyor. Haftanın kapanışı ise, Pannon Filarmoni Orkestrası'nın Macar Kültür Merkezi iş birliğiyle gerçekleşecek konseri ile yapılacak. Bu etkinlikler, İstanbul'un sanat ve kültür hayatına zenginlik katmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN