Almanya için yarışmak isteyen Betül Eurovision finallerinde

Almanya için yarışmak isteyen Betül Eurovision finallerinde

Bu yıl İngiltere’nin Liverpool kentinde düzenlenecek olan Eurovision şarkı yarışmasında Almanya adına yarışmak isteyen Türk kızı Betül, 700 aday arasından ilk 6’ya girerek TikTok finallerine kaldı.

Bu yıl 13 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Eurovision şarkı yarışmasına Türkiye, bu sezon da katılmayacak. Almanya'da ise Türk asıllı olan şarkıcı Betül, yarışmada

Yarışmanın resmi sponsoru TikTok, bu yıl Almanya’da yetenekli şarkıcılara platform üzerinden elemelere katılma hakkı sunmuştu. Yarışmalarda Almanya'yı temsil etmek için kolları sıvayan Türk asıllı şarkıcı Betül, hedefine adım adım yaklaşıyor.

Hürriyet'ten Murat Tosun'un haberine göre Beyonce’nin yapımcılarından Wayne Wilkins’in bestesi ‘Heaven’ adlı şarkıyla oylamanın ilk ayağını başarıyla geçen Betül, son oylamada da birinci olursa, 3 Mart’ta yapılacak Almanya elemelerine katılmaya hak kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN