Aysun-Ali Kocatepe konseri ilgi gördü

Aysun-Ali Kocatepe konseri ilgi gördü

Zorlu PSM'nin canlı olarak yayınladığı Aysun ve Ali Kocatepe'nin 'İlk Yaz Şarkıları' konseri, bir ay boyunca online.zorlupsm.com adresinden yayınlanmayacak devam edecek.

5 Mayıs'ta Zorlu PSM'nin canlı olarak yayınladığı Aysun ve Ali Kocatepe'nin 'İlk Yaz Şarkıları' konseri, bir ay boyunca online platformda olacak.

'Ben Sana Vurgunum', 'Melankoli', 'Çocuklar Gibi', 'Meskenim Dağlar', 'Hey Gidi Dünya Hey', 'Heyamola', 'Kordon Boyu Faytonlar', gibi klasikleşmiş Ali Kocatepe bestelerinin yanında 'Arkadaş', 'Para Para Para', 'Ben Yoruldum Hayat' ve 'Yine Yol Göründü Gurbete' gibi popüler şarkıları da seslendiren çiftin konseri bir hayli ilgi gördü.

Kocatepe'ler, şarkıları seslendirmeden önce hikayelerini de anlatıyor. Canlı yayında bir buçuk saat kesintisiz söyleyen sanatçılara Mete Çelik triosu eşlik etti. Bant yayını ise bir saat olarak kurgulandı.

KONSERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN