Okan Bayülgen'den Erdal Uğurlu'ya veda: Sen diğer her şeyde öldün

Okan Bayülgen'den Erdal Uğurlu'ya veda: Sen diğer her şeyde öldün

İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan Erdal Uğurlu, 57 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncu Okan Bayülgen, Twitter üzerinden Uğurlu için paylaşımda bulunarak 'Sanat, diğer her şey, sen diğer her şeyde öldün...' ifadelerini kullandı.

Birçok tiyatro oyununda rol alan Erdal Uğurlu hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini Okan Bayülgen, Berna Laçin, Nejat İşler gibi isimler duyurdu.

0x0-erdal-ugurlu-kimdir-kac-yasinda-nereli-sanatci-erdal-ugurlu-vefat-etti-erdal-ugurlu-neden-oldu-hastaligi-neydi-1670748304153.jpg

OKAN BAYÜLGEN'DEN ERDAL UĞURLU PAYLAŞIMI

Ünlü oyuncu Okan Bayülgen, Uğurlu'nın vefat haberini sosyal medyadan yaptığı şu paylaşımla duyurdu; "Erdal Uğurlu, hayatımız, sanat, diğer her şey, sen diğer her şeyde öldün, hayatımız, sanat devam ediyor. Ne saçma değil mi?"

ERDAL UĞURLU KİMDİR?

3546314-810x458.jpg

Erdal Uğurlu, 8 Ocak 1965 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Uğurlu aralarında 'Çıplak Vatandaşlar', 'Kırmızı', 'Özel Hayatlar' ve 'Gel Evlenelim Yürü Boşanalım'ın da yer aldığı çok sayıda tiyatro oyununda da oyuncu ve koreograf olarak yer almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN