Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 14 Ekim 2022 Sinemalarda vizyona giren filmler

Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 14 Ekim 2022 Sinemalarda vizyona giren filmler

Bu hafta vizona girecek filmler merak konusu oldu. 14 Ekim Cuma günü beyazperdeye taşınacak olan filmler araştırılmaya başlandı. 14 Ekim'le beraber vizyona ikisi Türk yapımı toplamda sekiz film vizyona taşınacak. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

14 Ekim Cuma günü beyazperdeye taşınacak olan filmler araştırılmaya başlandı. 14 Ekim'le beraber vizyona ikisi Türk yapımı toplamda sekiz film vizyona taşınacak. İşte detaylar….

kadın kral

KADIN KRAL

Gina Prince-Bythewood'un yönettiği ve başrolünde Viola Davis'in yer aldığı Kadın Kral seyirciyle buluşuyor. Film, 7. yüzyılın sonlarından 19. yüzyıla kadar. Dahomey Krallığı'nın 18. yüzyılın sonlarına kadar hayatta kalan ve 18. yüzyıldan itibaren Batı Afrika'nın en güçlü devletlerinden biri haline gelen tamamı kadınlardan oluşan askeri bir askeri birlik olan Agoji'nin Afrika Amazonlarının gerçek hikayesini anlatıyor. John Boyega ve Sucho Mbedu'nun da rol aldığı filmin senaryosunu Dana Stevens kaleme alıyor.

kurtarıcı

KURTARICI

Louis Garrel'in yönettiği, başrollerini Laetitia Casta ve Joseph Engel'in paylaştığı "Kurtarıcı", bilim kurgu hayranlarının ilgisini çekecek türden. Fransa'da çekilen ve komedi unsurları da barındıran filmin konusu şu şekildedir: Abel ve Marianne, 13 yaşındaki oğulları Joseph'in gizlice değerli eşyalarını sattığını keşfeder. Yakında Joseph'in yalnız olmadığını ve dünya çapında yüzlerce çocuğun gizemli bir projeyi finanse etmek için birlikte çalıştığını öğrenir. Çocukların amacı gezegeni kurtarmaktır.

Shin Ultraman

SHİN ULTRAMAN

Takumi Saitoh, Masami Nagasawa ve Hidetoshi Nishijima'nın oynadığı "Shin Ultraman" aksiyon sahneleriyle dikkat çekiyor. Shinji Higuchi'nin yönettiği Japon filmi canavarlar ile mücadele veren ve bu süreç içerisinde ummadık bir müttefk bulan SSSP isimli bir yapının öyküsünü anlatıyor.

hara

HARA

Atalay Taşdiken'in yönettiği "Hara", çok sevdiği atının satışı ve anne ve babasının boşanmasıyla mücadele eden bir genç kızın yaşadıklarını beyaz perdeye taşıyor.

sevmedim deme

SEVMEDİM DEME

Kurtuluş Kuş, Burak Bulut ve Ceyda Ateş'in başrollerini paylaştığı "Sevmedim Deme", zor hayatlardan iki tutkulu gencin hikayesini anlatıyor.

VİZYONDAKİ KORKU FİLMLERİ

Jamie Lee Curtis, Andi Matichak ve Kyle Richards'ın oynadığı David Gordon Green'in devam filmi Halloween Ends ile tamamlıyor. Modern Halloween üçlemesinin son filmi, ikinci filmden dört yıl sonra Laurie Strode'un deneyimlerine odaklanıyor.

Cadılar Bayramı Sona Eriyor

Jamie Bailey'nin korku filmi Etkileyici, okuldan eve dönerken maskeli bir adam tarafından kaçırılan bir sosyal medya fenomeninin hayatta kalma mücadelesinin hikayesini anlatıyor.

Etkileyici

GULLİVER DÖNÜYOR

Ukraynalı yönetmen Ilya Maksimov'un "Güliver'in Dönüşü" adlı animasyon filmi, bir zamanlar Blefuscu ordularına karşı desteklediği Lilliput krallığını ve insan talihsizliklerine karşı mücadelesini hatırlatarak Gulliver'i adaya geri getiriyor.

Gulliver Dönüyor

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN