Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 30 Eylül 2022 Cuma vizyona girecek filmler

Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 30 Eylül 2022 Cuma vizyona girecek filmler

Hafta sonu için sinemaya gitmeyi planlayanlar 29 Eylül Cuma günü hangi filmlerin vizyona girdiğini merak ediyor. Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? Sorularının cevabına ve konuyla ilgili daha fazla detaya ulaşmak için haberimize göz atabilirsiniz...

Bu hafta farklı türlerde birçok film vizyona girdi. Komediden gerilime, animasyondan korku türüne kadar birçok film izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Bu hafta sinemalarda 8'i yerli olmak üzere 11 film gösteriliyor. Hangi filmler çıkıyor? Vizyonda hangi filmler var? Hafta sonunda film gecesi yapmak isteyenler, 29 Eylül Cuma günü hangi yapımların vizyonda olacağını kontrol ediyor. Bu hafta hangi yapımlar vizyonda olacak? İşte detaylar…

ALABORAŞK FİLMİNİN KONUSU

Bu hafta 8'i Türk yapımı olmak üzere sinemada 11 film gösterilecek. Yönetmenliğinde Ali Can Gebeş, başrollerinde Cemal Hünal ve Belçim Bilgin'in rol aldığı "Alaboraşk" seyircilerin karşısında olacak.

Başrollerinde Erkan Can, İlhan Şeşen, Tuna Orhan ve Rüçhan Çalışkur'un da yer aldığı film, Karadeniz'de balıkçı olan Ali ve nişanlısı Esma'nın düğününden hemen önce yaşanan acı bir olayın hikayesini anlatıyor.

YANLIŞ ANLAMA 2 OYUNCU KADROSU VE FİLMİN KONUSU

Cemal Hünal, Yılmaz Gruda, Fatih Özkan, İslam Mehrelijev ve Elcan Rasulov'un yer aldığı "Yanlış anlama 2" komedi severlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Aykut Taşkın'ın yönettiği yapım, Türkiye'den Azerbaycan'a giden ve yemek yapma yeteneğini kaybettiğini sanan bir şefin yanlış anlamalarla dolu hikayesine ışık tutuyor.

ZUHAL FİLMİNİN OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Nazlı Elif Durlu'nun yönetmenliğini yaptığı "Zuhal", başarılı bir avukatın apartmanda duyulan kedi seslerinin kaynağını bulmak için iletişim kurmayan komşularıyla konuşması gerektiğinde ortaya çıkan olaylara değiniyor.

Nihal Yalçın, Sadi Celil Cengiz, Çağdaş Ekin Şişman, Sena Başdoğan ve Sencar Sağdıç tol almaktadır.

PARALI ASKER: MUSUL OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Serdar Aslan'ın yönetmenliğinde yer aldığı "Paralı Asker: Musul", aksiyon tutkunlarını sinemalara çekecek gibi duruyor.

Yapımda Mehmet Volkan, Ferit Aslan, Oktay Emre ve Sedat Arde oyuncu kadrosunda bulunmuştur.

MEKAN FİLMİNİN OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Enes Hakan Tokyay'ın dram filmi "Mekan", restore edilip yeniden açılan Aura adlı bir yere giren insanların hikayelerini anlatıyor.

HAFTANIN TÜRK YAPIMI KORKU VE GERİLİM FİLMLERİ

Gerilim dalında olan ve Yusuf Özgü'nün yönettiği "Ses: Sonu Olmayan Gece".

Filmde İbrahim Kendirci, Seda Alpat, Hasan Yavuz, Doğan Siler ve Rumeysa Hamurcu rol alıyor.

Mert Uzunmehmet ve Doğukan Mısır'ın korku filmi "Yudi: Yedikonuk Cinleri" paranormal bir hikayeye parmak basıyor.

Yönetmen Parker Finn'in 2020 kısa filminden uyarlanan "Gülümseme", gerilim tutkunlarını sinemalara çekmenin amacında. Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan film, bir hastayla garip bir karşılaşmadan sonra korkunç ve açıklanamayan olaylar yaşamaya başlayan bir klinik psikiyatristin tüyler ürpertici hikayesini anlatıyor.

VESPER FİLMİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Kristina Buozyte ve Bruno Samper'ın yönettiği, Raffiella Chapman, Eddie Marsan ve Rosy McEwen'in oynadığı macera ve bilim kurgu filmi "Vesper" beyazperdede.

Film, Dünya'nın ekosisteminin çöküşünden sonra distopik bir gelecekte geçiyor. Film, çökmüş bir dünyanın ufalanan kalıntılarında hayatta kalmak için hayatta kalma becerilerini kullanan 13 yaşındaki bir kız olan Vesper'ı ve hasta babası Dario'nun hayatını takip ediyor.

YALNIZ BİR EVİN KAHKAHASI FİLMİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Mayısa Forbes ve Wallace Wolodarsky'ün yönettiği Lonely Home Laughter, sırlarını seven alaycı New England emlakçısı Hildy Good'un lise aşkıyla tanışmasının ardından gelişen olayların hikayesine değiniyor.

Başrollerini Sigourney Weaver, Kevin Kline, Morena Baccarin, Rob Delaney ve David Rasche oynadı.

HIZLI AYAKLAR: OLİMPİYAT YOLUNDA OYUNCU KADROSU VE KONUSU

Çağrı Cem Bayraklı'nın "Hızlı Ayaklar: Olimpiyat Pistinde" adlı animasyon filmi, spor kariyerindeki tüm aksiliklere ve engellere rağmen potansiyeline ulaşmanın peşinde olan Ali'nin hikayesine parmak basıyor.


Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN