Burak Çevik’in Unutma Biçimleri filmi 73. Berlin Film Festivali’nde yarışacak

Burak Çevik’in Unutma Biçimleri filmi 73. Berlin Film Festivali’nde yarışacak

Yönetmen Burak Çevik'in yeni filmi "Unutma Biçimleri", 73. Berlin Film Festivali'nin "Forum" bölümünde dünya prömiyerini yapacak. Festivalde Caligari Ödülü için yarışacak filmin başrollerinde Nesrin Uçarlar ve Erdem Şenocak yer alıyor.

Daha önce 'Tuzdan Kaide' ve 'Aidiyet' filmleriyle iki defa Berlinale'de yer alan yönetmen Burak Çevik, yeni filmi "Unutma Biçimleri" ile üçüncü defa Caligari Ödülü için yarışarak.

Sosyal medyadan yaptığı açıklamayla yeni filminin 73. Berlin Film Festivali'nin "Forum" bölümünde dünya prömiyerini yapacağını duyuran Çevik, "Yeni filmim, elmaya hasret filler, terk edilmiş bahçeler, ıssız buzul göller, çürümeye bırakılmış gemiler, sisli Dante ormanları, rüyalar ve kaybolmakla ilgili" açıklamasında bulundu.

14 yıl önce ayrılan ve yıllar sonra tekrar bir araya gelen bir çiftin hikayesini anlatan filmin başrollerinde Nesrin Uçarlar ve Erdem Şenocak yer alıyor.

Filmin senaryosunu da Burak Çevik ile Uçarlar ve Şenocak kaleme aldı.

Yapımın özel bir etkinlik takvimiyle seyirciyle buluşması planlanıyor.

Yönetmen Çevik, "Tuzdan Kaide", "Aidiyet" ve "Gidiş O Gidiş" gibi filmleriyle tanınıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN