'Çakmaktaşlar' efsanesi geri dönüyor

'Çakmaktaşlar' efsanesi geri dönüyor

Prime time'da yayınlanan ilk animasyon dizisi "Çakmaktaşlar" ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 20 yıl sonrasını anlatacak olan dizinin yeni adı ise 'Bedrock' olacak.

'Çakmaktaşlar' efsanesi geri dönüyor. 1960-1966 yılları arasında 6 sezon boyunca ekranlara gelen ve prime time'da yayınlanan ilk animasyon dizisi "Çakmaktaşlar" (Taş Devri) 20 yıl sonrasını konu alacak olan animasyon dizisi "Bedrock" adıyla izleyicilerle buluşacak. 

HİKAYENİN ODAĞINDA ÇAKIL ÇAKMAKTAŞ OLACAK

Play Tuşu'nun aktardığına göre, "Bedrock"ın hikâyesi, babası Fred Çakmaktaş’ın emeklilik vaktinin gelmesi üzerine kendini kariyerine adamak üzere yetişkin bir birey olma yoluna adım atan Çakıl Çakmaktaş’ın etrafında şekillenecek. Taş Devri'nden Tunç Devri'ne geçiş yapan Bedrock sakinleri, bu evrimle birlikte birtakım zorluklarla karşılaşacak.

Çakıl Çakmaktaş’ı Elizabeth Banks seslendirecek. Aynı zamanda Bansk’ın baş yapımcılığını da üstlendiğini "Bedrock"ın senaryosu ise "Jurassic World: Camp Cretaceous", "DC Super Hero Girls"de deneyimleri bulunan Lindsay Kerns’in kaleminden çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN