'Chaplin' oyunu ilk kez Türkiye sahnesinde

'Chaplin' oyunu ilk kez Türkiye sahnesinde

Hollywood'un en ikonik isimlerinden Charlie Chaplin'in hayatını tiyatro sahnesine taşıyacak olan "Chaplin" oyunu yakında seyirciyle buluşacak. Türkiye'de ilk kez sahneye konacak oyunu Aksel Bonfil kaleme alırken, efsanevi ismi Özgür Daniel Foster canlandıracak.

“Şarlo” karakteriyle sinema tarihinin en büyük komedi ikonlarından biri olan Charlie Chaplin‘in hayatı tiyatro sahnesine taşınıyor. “Chaplin” oyunu yakında görkemli bir prodüksiyonla sahnede olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; efsanevi isme genç oyuncu Özgür Daniel Foster hayat verecek. Senaryosunu Aksel Bonfil‘in kaleme aldığı oyunun yapımcılığını ise Mert Siliv üstleniyor.

1-011.jpgÖzgür Daniel Foster

DEKOR TASARIMI TECRÜBELİ İSMİN

Saim Güveloğlu‘nun yönetmen koltuğuna oturduğu oyunun dekor tasarımını ise Alice, Aşık Shakespeare ve Saatleri Ayarlama Enstitüsü gibi bir çok iddialı yapımın tasarımcısı Gamze Kuş yapıyor. Provaları hızla devam eden oyun için geri sayım sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN