Cher'in hayatı beyazperdeye taşınıyor

Cher'in hayatı beyazperdeye taşınıyor

Cher'in hayatı film oluyor. Sanatçının 75. doğum günü öncesinde duyurulan habere göre, projeyi Universal üstlenecek.

Şarkıcı, oyuncu ve film yapımcısı Cher'in hayatı beyazperdeye uyarlanacak. Sanatçının 75. doğum gününün hemen öncesinde duyurulan habere göre bu projeyi Universal üstlenecek.

Play Tuşu'nun haberine göre, projenin senaryosunu "Forrest Gump", "The Insider", "The Curious Case of Benjamin Button", "A Star is Born" gibi yapımlarıyla beş kez Oscar’a aday gösterilen Eric Roth kaleme alacak. Cher’in "Mamma Mia! Here We Go Again" filminde birlikte çalıştığı Judy Craymer ve Gary Goetzman’ın yapımcılığını üstlendiği projenin adı henüz belli değil.

Projeyle ilgili konuşan Judy Craymer, “Gary ve ben Cher ile tekrar aynı filmde yer almaktan ve bu sefer onun ilham verici ve gerçek hayat yolculuğunu beyazperdeye taşımaktan heyecan duyuyoruz. Onun müzik, film ve televizyondaki benzersiz başarısı nesillere ilham kaynağı oldu ve olmaya da devam ediyor. Hikayesini beyazperdede izleyiciyle buluşturmaktan büyük heyecan duyuyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN