Damdaki Kemancı birken iki oldu

Damdaki Kemancı birken iki oldu

Tiyatroseverler 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Zorlu PSM oyunlarını ‘bir bilet alana bir bilet bedava’ kampanyası kapsamında izleyebilecek. Üstelik yalnızca 27 Mart’a özel değil Mart ayı boyunca geçerli olacak olan kampanya, Mart ayını ışıltılı bir şenlik alanına dönüştürüyor.

27 Mart günü saat 23:59’a kadar geçerli olacak olan 1+1 bilet kampanyası dahilindeki seçili oyunlarda ise birbirinden nitelikli oyunlar yer alıyor. Kampanya kapsamında ilk izlenecek oyun ise Türkiye’de ilk kez 1969 yılında sahnelenen Damdaki Kemancı olacak, 20 yıl boyunca Cüneyt Gökçer’in başrolünde olduğu oyun, Zorlu PSM’nin ilk ‘Türkçe Müzikal’ yapımı olarak, Talimhane Tiyatrosu iş birliği ile Zorlu PSM’de sahneleniyor. Yaklaşık 50 sanatçı ve canlı orkestra Damdaki Kemancı için aynı sahnede buluşuyor.

Mehmet Ergen yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Damdaki Kemancı’yı Mehmet Ali Kaptanlar canlandırıyor. Kampanya kapsamında dileyenler oyunu 5 Mart’ta (bugün) izleyebilir. 8 Mart’ta Pencere, 9 Mart’ta Kral Lear, 11 Mart ve 1 Nisan’da ‘Sır’, 7,13,14 ve28 Mart’ta ‘Şehirde Kimse Yokken’, 13,14,27 ve 28 Mart’ta ‘Kum Zambakları’ gibi birçok oyunun kampanyalı biletleri passo.com.tr’de satışa sunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN