Dünya gezginlerinin tercihi Rahmi M. Koç Müzesi

Dünya gezginlerinin tercihi Rahmi M. Koç Müzesi

Türkiye’nin ilk ve tek sanayi müzesi Rahmi M. Koç Müzesi, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor’ın ‘Travellers Choice 2022’ ödülüne layık görüldü. Müze, dünyanın her yerinden gezginlerin 12 ay boyunca yaptığı puanlama sonucunda hazırlanan ‘İstanbul’un gezilecek en iyi 25 destinasyonu’ listesinde yer aldı.

İstanbul Rahmi M. Koç Müzesi Genel Müdürü Mine Sofuoğlu, ödüle ilişkin şunları kaydetti: “Her yıl 200 bini aşkın yerli ve yabancı misafiri müzemizde ağırlıyoruz. 14 binin üzerindeki zengin koleksiyonumuz özgün özelliğini koruyor. Koleksiyonumuza düzenli olarak eklenen yeni objeler ile ziyaretçilerimizin müzemizde yaşayacağı deneyimi unutulmaz hale getirmek için çalışıyoruz. Dünyanın en canlı, tarihi, kültürü ve mimarisiyle eşsiz şehirlerinden İstanbul’da çok özel bir yere sahibiz. Ziyaretçilerimizin yaşadığı deneyimin sonucunu böylesi çok kıymetli ödüllerle görmek de bizi ayrıca mutlu kılıyor.” Müze, platformun ‘İstanbul’un En İyi 10 Müzesi’ listesinde üçüncü sırada bulunuyor. Ayrıca beş yıl arka arkaya gezginlerin verdiği yüksek puan neticesinde Mükemmellik Sertifikası alan müze İftihar Listesi’nde de yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN