Efsanevi aktör Robert De Niro 'Oscar' rekorunu kırmaya çok yakın

Efsanevi aktör Robert De Niro 'Oscar' rekorunu kırmaya çok yakın

Gelmiş geçmiş en iyi aktörlerden biri olarak kabul edilen Robert De Niro, bu yıl beyazperdede Martin Scorsese'nin son filmi "Dolunay Katilleri ile izleyiciyle buluştu. Performansıyla övgü toplayan usta aktör, Altın Küre'ye aday olurken, Oscar'a da aday olması durumunda bir rekorun sahibi olacak.

Dünyaca ünlü aktör Robert De Niro, yıllardır birlikte çalıştığı Martin Scorsese filmi "Dolunay Katilleri"ndeki (Killers of the Flower Moon) performansıyla Altın Küre adayı olurken, Oscar'a da aday olursa, bir rekorun yeni sahibi olacak. De Niro, Katherine Hepburn'e ait olan "Bir Aktörün İlk ve Son Oscar Adaylığı Arasındaki En Uzun Süre" rekorunu kırma şansını elde edecek.

NTV'de yer alan habere göre; De Niro'nun 1981 yılında kazandığı son Oscar'ından bu yana geçen 43 yıl ile ilgili bir rekor daha var. Eğer "Dolunay Katilleri" ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar kazanırsa, Helen Hayes'e ait olan "Bir Aktörün Oscar Kazanması Arasındaki En Uzun Yıl Aralığı" rekorunu kırma başarısını gösterecek.

ADAY OLUP OLMAYACAĞI 24 OCAK'TA BELLİ OLACAK

"Dolunay Katilleri"nde kötü niyetli çiftlik sahibi bir adamı canlandıran 80 yaşındaki aktörün Oscar adaylığının akıbeti 24 Ocak'ta belli olacak.

De Niro, ilk Oscar'ını 1975 yılında "Baba II" filmiyle kazanırken, ikinci Oscar ödülünü de 1981 yılında "Kızgın Boğa" filmiyle elde etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN