Elif Dağdeviren’den Mateverse konulu stand-up gösterisi

Elif Dağdeviren’den Mateverse konulu stand-up gösterisi

Yapımcı, yazar, yönetmen, girişimci, hikâye anlatıcı, gazeteci Elif Dağdeviren, artık bir de “stand-up”çı… Gündemin en önemli başlıkları olan metaverse, blockchain ve NFT gibi içinden çıkılmaz konuları hayattan damıttıklarıyla harmanlayan Dağdeviren, ‘Metaverse; Sen mi Büyüksün Biz mi?!’ isimli stand-up gösterisiyle 23 Kasım Çarşamba günü BKM Mutfak Uniq’te olacak.

Dağdeviren’in gösterisinde Metaverse ne kadar gerçek, NFT gerçek tapu yerine geçer mi, dünyadaki nikah metaverse’te geçerli mi, damadın amcasından kaç NFT geldi, yoksa hep inandığımız gerçek aslında koca bir yalan mıymış sorularına cevap aranacak.

Cevaplarla soruları harmanlayan, bir yandan da web 3.0 denen canavarı evcilleştirerek bir yavru kediye döndüren bu gösteride eğlenirken öğrenmek, öğrenirken gülmek, gülerken eğlenmek mümkün. Sercan Sarıkaya yazıp yönettiği gösteriye; deneyimli mizah yazarı Kaan Cengiz de katkı sağlıyor. Gösterinin biletleri Biletix’te satışa sunuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN