Film tavsiyesi arayanlar buraya! Netflix'in en çok izlenen filmleri belli oldu. İşte günlerce aklınızdan çıkmayacak film öneri

Film tavsiyesi arayanlar buraya! Netflix'in en çok izlenen filmleri belli oldu. İşte günlerce aklınızdan çıkmayacak film öneri

Film seçemeyenler, tavsiye isteyenler buraya! Netflix’in en çok izlenen filmleri belli oldu. Sinemanın yerini alan dijital dizi platformu Netflix’in en sevilen filmlerini sizin için derledik. İşte izlerken kendinizi kaptıracağınız ve günlerce aklınızdan çıkmayacak film önerileri...

Netflix, Eylül 2023 itibarıyla izleyici alışkınlarını daha doğru bir şekilde yansıtmak için ölçüm sistemini yeniledi. Önceden 28 günlük verilere dayalı Top 10 listesi oluşturan Netflix artık 91 günlük verilere dayalı oluşturacak. Ayrıca izlenme saati yerine görüntüleme verisi kullanılacak.

DAHA HASSAS SONUÇLAR SUNULACAK

Bu değişikliklerle, Netflix en çok izlenen filmler listesini daha kesin ve güncel verilere dayandırmayı amaçlıyor.

Netflix'in izlenme süresi ve ölçüm yöntemlerindeki bu değişiklikler, izleyici tercihlerini daha hassas bir şekilde değerlendirmelerine ve içerik sunumunu daha iyi bir şekilde ayarlamalarına yardımcı olacak. Bu da izleyicilere daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunma potansiyeli taşıyor.

NETFLIX’İN EN ÇOK İZLENEN 10 FİLMİ

netflix.png
Şu anda Netflix’in en çok izlenen 10 filmi ilgi çekiyor. Bu listede 10. sırada Extraction 2 yerini alıyor.

10- EXTRACTION 2

Aksiyon ve gerilim kategorisinden Extraction 2, ölümün eşiğinden dönen komando Tyler Rake’in üstlendiği tehlikeli görevde başına gelenleri konu ediniyor. Başrolde Chris Hemsworth, Golshifteh Farahani ve Tornike Gogrichiani gibi başarılı oyuncular karşımıza çıkıyor.

9- EXTRACTION

2020 yapımı Amerikan aksiyon gerilim filmi Extraction bir uyuşturucu kaçakçısının kaçırılan oğlunu kurtarmak için Bangladeş'e gönderilen bir paralı askerin hikâyesini anlatıyor.

8- BIÇAKLAR ÇEKİLDİ: GİZEMLİ BİR SERÜVEN

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven bir komedi filmi olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü dedektif Benoit Blanc'ın, bir milyarder ve arkadaş grubunun gizemli olayları aydınlatma görevini üstlendiği film akıcılığıyla dikkat çekiyor.

7- THE MOTHER

Jeniffer Lopez’in başrolünü üstlendiği The Mother filmi aksiyon kategorisinde izleyicilere sunuluyor. Kaçak bir suikastçinin intikam peşindeki suçlulardan kızını korumak için verdiği mücadele izleyicileri ekrana bağlıyor.

6- KAHRAMANLIK SIRASI BİZDE

Netflix’in en çok izlenen filmleri arasında 6. sırada Kahramanlık Sırası Bizde isimli çocuk filmi yer alıyor. Hikaye, uzaylı istilacıların kötü niyetli planları sonucunda süper kahramanların çocuklarının dünyayı ve ailelerini kurtarmak için bir araya gelmelerini anlatıyor.

5- THE GRAY MAN

The Gray Man aksiyon gerilim filmi olarak karşımıza çıkıyor. Kamera karşısına Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas ve Regé-Jean Page gibi ünlü isimlerin alındığı film gizemli bir CIA ajanının başına ödül konması ve peşine düşülmesi etrafında dönüyor.

4- BİRD BOX

Dördüncü sırada bizi korku ve gerilim kategorisinden Bird Box karşılıyor. Susanne Bier'in yönettiği film, Sandra Bullock'un başrolünde olduğu ve insanlığı tehdit eden gizemli bir varlık yüzünden intihara sürüklendiği bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatıyor.

3- THE ADAM PROJECT

Üçüncü sıradaki "The Adam Project," bilim kurgu, macera, aksiyon ve komedi türlerini birleştiren heyecan verici bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Ryan Reynolds'ın başrolde olduğu bu film, zaman yolculuğu temasını merkezine alıyor. Hikaye, bir savaş pilotunun 12 yaşındaki versiyonuyla işbirliği yaparak geleceği kurtarmaya çalışmasını ele alıyor.

2- DON'T LOOK UP

Komedi ve bilim kurgu türlerini bir araya getiren bir yapım olan Don't Look Up ikinci sırada ye alıyor. Oscar ödüllü Adam McKay'in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği bu film, dünyayı yaklaşmakta olan bir kuyruklu yıldızın tehlikesinden haberdar olan iki alt düzey astronomun komik ve trajik macerasını temel alıyor. Kadrosunda Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence gibi büyük oyuncuları barındırıyor.

1- RED NOTICE

Birinci sıradaki "The Crimson Notice," Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot'un başrollerini üstlendiği aksiyon, macera, polisiye ve komedi karışımı bir yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Film, dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızını yakalamak için dünyanın en iyi profil uzmanı ile en başarılı sanat eseri hırsızının iş birliğini merkezine alıyor. Zengin görsel efektleri ve eğlenceli senaryosuyla izleyicileri büyülemeyi başarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN