Ian McKellen, Gandalf rolüne bir şartla döneceğini söyledi

Ian McKellen, Gandalf rolüne bir şartla döneceğini söyledi

Ünlü oyuncu Ian McKellen, Peter Jackson'ın yönettiği "Yüzüklerin Efendisi" serisindeki Gandalf rolüne geri döneceğini açıkladı. Ancak, Andy Serkis'in canlandırdığı Gollum'u merkeze alan yeni bir filmde yer alabileceği söylentilerine yanıt verirken bir şartı olduğunu belirtti.

Warner Bros.'un geçen ay duyurduğu "The Hunt for Gollum" filmiyle ilgili heyecanlanan hayranlar, Gandalf'ın görünebileceği teorilerini ortaya attılar. Ancak McKellen, henüz senaryo veya teklif olmadığını ve planların olmadığını söyleyerek bu heyecanı yatıştırdı.

McKellen, 85 yaşında olmasına rağmen, eğer sağlık durumu izin verirse filmde yer alacağını belirtti. Ayrıca, tiyatroda oynamaya hazırlandığı bir rolde son işinin olup olmayacağını düşündüğünü söyledi.

Warner Bros.'un yeni "Yüzüklerin Efendisi" serisinin ilk filmi olan "The Hunt for Gollum", Andy Serkis'in yönetmen koltuğunda olacak ve "Orta Dünya'nın olağanüstü ve eşsiz koruyucuları"yla birlikte yola çıkacaklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN