James Cameron kendi filmini överken Marvel filmlerine sert çıktı: Yanımıza bile yaklaşamaz

James Cameron kendi filmini överken Marvel filmlerine sert çıktı: Yanımıza bile yaklaşamaz

Dünyaca ünlü yönetmen James Cameron, büyük rekorlar kırdığı filmi Avatar'ın gelecek hafta vizyona girecek devam filmini överken, Marvel filmleri hakkında sert yorumlar yaptı. Cameron, Marvel'ın "yanlarına bile yaklaşamadığını" söyleyerek "Thanos mu? Hadi ama. Bu kadar da olmaz" dedi.

Avatar’ın 13 yıldır beklenen devam filmi 16 Aralık'ta geliyor. Gelecek hafta tüm dünyada ve Türkiye'de aynı anda vizyona girecek olan 'Avatar: The Way of Water' (Avatar: Suyun Yolu) filminin yönetmeni James Cameron, filmine gelen olumlu yorumların ardından Marvel filmlerine sert eleştirilerde bulundu.

T24'te yer alan habere göre; Cameron, görsel teknikler söz konusu olduğunda Marvel’ın "yanlarına bile yaklaşamadığını" söyledi. ComicBook.com'a konuk olan ünlü yönetmen, "Açıkçası, büyük çizgi roman filmleri sektörün hacmini artırıyor. Elbette teknikteki yükselen bu dalga herkesi bir araya getiriyor. Size daha kaliteli sanatçılar, daha fazla araç ve kodlar sağlıyor” ifadelerini kullandı.

'THANOS MU? YANINA BİLE YAKLAŞAMAZ'

Marvel filmleri hakkında sık sık eleştirilerini dile getiren yönetmen, “Marvel'ın kullandığı George Lucas'ın efekt şirketi harika işler çıkarıyor ama konu bizim yaptığımız türden duygusal yüz işlerine gelince... Thanos mu? Hadi ama. Bu kadar da olmaz. Avatar: Suyun Yolu'nu izlediniz. Yanına bile yaklaşamaz” dedi.

Cameron daha önce Marvel ve DC film karakterleri hakkında, "Büyük Marvel ve DC filmlerine baktığımda, karakterlerin kaç yaşında olduğu önemli değil, hepsi üniversitedeymiş gibi davranıyor. İlişkileri var ama aslında yok" diye konuşmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN