Marvel'ın yeni projesi 'Blade'de yönetmen krizi: Çekimleri başlamak üzereydi

Marvel'ın yeni projesi 'Blade'de yönetmen krizi: Çekimleri başlamak üzereydi

Marvel'ın heyecanla beklenen yeni filmi Blade'in yönetmeni Bassam Tariq, çekimlerine haftalar kala filmin yönetmen koltuğundan ayrıldı. Başrolünde Mahershala Ali'nin rol alacağı filmin kaderi, hayranlar tarafından merak konusu oldu.

Çekimlerine kasım ayında başlanacağı duyurulan, Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen projeleri arasında yer alan "Blade" filminin yönetmeni Bassam Tariq'in projeden ayrıldığı açıklandı. The Hollywood Reporter, programdaki değişiklikler nedeniyle yönetmenin projeden çekildiğini aktardı.

Marvel Studios konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Yapım programımızda devam eden değişimler nedeniyle, Bassam artık Blade’in yönetmeni olarak devam etmeyecek. Ancak filmin baş yapımcısı olarak kalacak. Bassam’ın yeteneğini ve Blade’i olduğu yere getirmek için yaptığı tüm çalışmaları takdir ediyoruz.”

'BU HARİKA İNSANLARLA ÇALIŞMAK BİR ONURDU'

Bassam Tariq de, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Marvel’deki harika insanlarla çalışmak bir onurdu. Muhteşem bir oyuncu kadrosu ve ekibi bir araya getirmeyi başardık. Bir sonraki yönetmenin filmi nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyorum.”

Başrolünde Maharshala Ali'nin yer aldığı filmin 3 Kasım 2023 olarak açıklanan vizyon tarihinin bu son dakika değişikliği nedeniyle değişip değişmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN