Koro İstanbul bu kez depremzede çocuklar için söyledi

Koro İstanbul bu kez depremzede çocuklar için söyledi

Koro İstanbul'un dün akşam gerçekleştirdiği yılın ikinci konserine yoğun ilgi vardı. Saat 21.00'de başlayan konserin gelirinin Maraş depremlerinde ailelerini kaybeden çocukların eğitimi için harcanacağı öğrenildi.

Çok sesli koro müziğinin temsilcilerinden biri olan Koro İstanbul, 2023 yılındaki ikinci konserini 'Kırmızı Mektep' olarak da bilinen Özel Fener Rum Ortaokulu ve Lisesi’nde gerçekleştirdi.

Dün akşam 21.00'de başlayan konserin gelirinin ise Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremlerde ailesini kaybeden çocukların eğitimi için bağışlanacağı kaydedildi.

Konserde, İstanbul’da ve Anadolu’da yaşayan diller ve inançlara dair eserler seslendirilirken, dinleyiciler konsere yoğun ilgi gösterdi.

78a09486-4d9e-466c-bc0c-923ca80de74-dfsl-1.webp

Konser öncesinde, Kırmızı Mektep'in girişinde uzun kuyruklar oluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN