Leyla ile Mecnun Exxen'de! İlk fragman yayınlandı

Leyla ile Mecnun Exxen'de! İlk fragman yayınlandı

TRT 1'de yayınlanan fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un çekimleri, geçtiğimiz günlerde başladı. Orijinal kadroyla tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun dizisinden ilk fragman geldi.

Televizyon ekranlarının kült dizisi Leyla ile Mecnun, yeniden ekrana taşınıyor. Acun Ilıcalı tarafından Exxen için aynı kadroyla çekilen dizinin yönetmen koltuğunda da yine Onur Ünlü oturuyor.

Exxen platformunda yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezonundan ilk fragman, dün akşam saatlerinde yayınlandı. Orijinal kadroyla tekrar çekilen dizinin yeni sezonu 8 yıllık zaman atlamasıyla başlayacak.

Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine izleyici karşısına çıkacak.

Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

Exxen platformunda seyirciyle buluşacak olan dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN