Metal grubu Soen İstanbul'da konser verecek

Metal grubu Soen İstanbul'da konser verecek

İsveçli progresif metal grubu Soen, Atlantis Live Avrupa turnesi kapsamında 3 Eylül 2023'te İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak. Bu özel turne kapsamında, grubun üyelerine yaylılar ve geri vokaller de eşlik edecek.

İsveçli progresif metal grubu Soen, 2023 yılında Atlantis Live adlı özel bir konser serisine imza atacak. Bu turne kapsamında, grubun üyelerine yaylılar ve geri vokaller eşlik edecek. Soen, 3 Eylül 2023 tarihinde İstanbul'da, Zorlu PSM sahnesinde hayranlarıyla buluşacak. Atlantis Live turnesi, grubun en popüler 13 şarkısını orkestra eşliğinde yeniden yorumladığı özel bir albüm olan Atlantis ile başladı.

ss.jpg

Martin Lopez (davul, perküsyon), Joel Ekelöf (vokal), Lars Enok Ahlund (ritim gitar, piyano), Cody Lee Ford (lead gitar), Oleksii "Zlatoyar" Kobel (bas gitar) ve 8 kişilik orkestra, Antagonist, Monarch, Jinn gibi şarkıları daha önce duyulmamış formlara soktu. Atlantis albümünde, Slipknot'tan Snuff da yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN