Müziğin ustaları yangınzedeler için sahnede

Müziğin ustaları yangınzedeler için sahnede

Sanat dünyasında yangın mağdurlarına ilk anlamlı destek Milyonfest Arsuz’dan geldi. Hatay’da gerçekleşen festivalde Athena, Teoman, Selda Bağcan, Pinhani, Ceza, Adamlar, Manga, Halil Sezai, Flört, Pamela, Sena Şener gibi sanatçılar yangın mağdurları için sahne alacak, elde edilecek gelirin bir kısmı orman yangınlarında vefat edenlerin ailelerine bağışlanacak.

SALİHA SULTAN

Milyon Yapım tarafından Hatay’da düzenlenen MilyonFest Arsuz açık hava festivalinin gelirinin bir kısmı yangınlarda vefat edenlerin ailelerine bağışlanacak.

Festival yönetimi, programı daha önce açıklanan konserlerin gelirinin bir kısmını Türkiye’yi etkisi altına alan yangınlarda sevdiklerini kaybedenlere aktarma kararı aldı. Hatay’ın doğa harikası ilçesi Arsuz’ da düzenlenen festival boyunca Arsuz Gözcüler Plajı’nda, Athena, Teoman, Selda Bağcan, Pinhani, Ceza, Adamlar, Manga, Halil Sezai, Flört, Pamela, Sena Şener gibi sanatçılar sahne alacak.

Milyon Yapım ayrıca, sahne alan her sanatçı adına 100’er adet de fidan bağışlayacağını bildirdi. Festival katılımcıları ise TEMA tarafından alana kurulan stantta fidan bağışında bulunabilecek.

Pandemi dolayısıyla kademeli normalleşme sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen tedbirlerin de uygulanacağı festivalde, temizlik, maske ve mesafe kurallarına da uyulması için gerekli önlemler alındı. Oturma düzeni olmayan, plaj alanında serbest dolaşımlı düzenlenen festivalin 99 liradan satışa sunulan biletleri Biletix’ten alınabiliyor.

FESTİVALDE HAFTA SONU

BUGÜN: Athena, Mango, Eypio

YARIN: Selda Bağcan, Halil Sezai, Flört

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN