Netflix, Cursed dizisinin yayın hayatına son verdi

Netflix, Cursed dizisinin yayın hayatına son verdi

Netflix, 2020 yılında prömiyer yapan ve tek sezonu yayınlanan fantastik drama kategorisinde izleyicilerini karşılayan Cursed dizisini iptal etti.

Netflix'in fantastik kategorisinde yayımlanan Kral Arthur efsanesinin önemli bir karakterine dayanan dizi Cursed dizisi bir sezonun ardından iptal edildi. Cursed, fantastik ve tarihi hikayeleri sevenlerin ilgisi çekmiş olsa da değerlendirme kriterlerinde ve puanlama sistemi barındıran sitelerde sınıfı geçemedi.

Geçtiğimiz yıl ilk sezonu ile yayın hayatına başlayan Cursed dizisinin iptal edilmesi sürpriz olarak karşılanmadı. Zira Netflix‘in diziye olan ilgiyi yetersiz gördüğü iddia ediliyor.

Dizi, fantastik ve tarihi hikayeleri sevenlerin ilgisi çekmiş olsa da değerlendirme kriterlerinde ve puanlama sistemi barındıran sitelerde sınıfı geçemedi. Netflix, bunun üzerine yeni bir sezon yapmama kararı aldı. Dizinin başka bir platformda devam etme hamlesi hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlk sezonu geçen yıl 17 Temmuz'da yayınlanan Cursed, doğal dünyanın yok edilmesi, inanç baskısı, savaşın anlamsızlığı ve imkansızın karşısında liderlik etme cesareti gibi temaları işledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN