Nuri Bilge Ceylan'ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filminin vizyon tarihi belli oldu

Nuri Bilge Ceylan'ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filminin vizyon tarihi belli oldu

Nuri Bilge Ceylan’ın merakla beklenen, prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan yeni filmi 'Kuru Otlar Üstüne'nin vizyon tarihi belli oldu. Ceylan'ın imzasıyla yayımlanacak olan film 29 Eylül’de Türkiye’de vizyona girecek.

76’ncı Cannes Film Festivali’nde yarışan ve Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazandıran film, Türkiye’de önce 30’uncu Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde gösterilecek.

29 EYLÜL'DE TÜRKİYE'DE YAYIMLANACAK

Ardından 29 Eylül’de Bir Film dağıtımıyla sinemalarda olacak. Musab Ekici'nin Kenan rolüyle dahil olduğu oyuncu kadrosunda ayrıca Erdem Şenocak, Münir Can Cindoruk, Ferhat Akgün, Yüksel Aksu, Cengiz Bozkurt, Ece Bağcı, Elit Andaç Çam, Onur Berk Arslanoğlu gibi isimler de bulunuyor.

ÖĞRETMEN SAMET'İN HİKAYESİNİ ANLATIYOR

Senaryosu Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan ve Akın Aksu tarafından kaleme alınan film, İstanbul'a atanmayı umarken Anadolu'nun ücra bir köyünde zorunlu hizmetinin dördüncü yılını bitiren genç öğretmen Samet'in hikâyesini anlatıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN