Oscar Ödüllü oyuncu William Hurt, 71 yaşında hayatını kaybetti

Oscar Ödüllü oyuncu William Hurt, 71 yaşında hayatını kaybetti

Dünya sinemasının Örümcek Kadının Öpücüğü, Başka Tanrının Çocukları, The Village gibi filmlerle tanıdığı Oscar ödüllü oyuncu William Hurt, 71 yaşında hayatını kaybetti. Daha önce prostat kanseri teşhisi konulan Hurt'ın doğal nedenlerle hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü oyuncu Willam Hurt'ın oğlu Will Hurt, babasının doğal sebeplerden dolayı bugün hayatını kaybettiğini duyurdu.

En iyi erkek oyuncu Oscar'ını 1986'da kendisine kazandıran film olan ve Brezilya'daki bir hapishanede geçen Örümcek Kadının Öpücüğü, Başka Tanrının Çocukları, Köy filmleriyle adını dünyaya duyuran ünlü oyuncu, Son zamanlarda ise Marvel evreninin filmlerinde General Thunderbolt Ross karakteriyle yer alarak popüler olmuştu

KANSER TANISI KONMUŞTU

Kendisine 2018 yılında kanser tanısı konulan Hurt, bir hafta sonra 72 yaşına girecekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN