Robert Pattinson'lı The Batman'den yeni fragman geldi

Robert Pattinson'lı The Batman'den yeni fragman geldi

Robert Pattinson’ın Batman'e hayat verdiği, Matt Reeves imzalı The Batman filminin yeni fragmanı yayınlandı. Film, 4 Mart 2022’de vizyona girecek.

Gelmiş geçmiş en popüler çizgi roman kahramanlarından Batman'i konu alan, yönetmen koltuğunda Matt Reeves'in oturduğu, başrolde Robert Pattinson'ın yer aldığı, ilk fragmanının geçen yıl yayınlandığı merakla beklenen The Batman filminden ikinci fragman yayınlandı.

Filmloverss'ın aktardığına göre; film, Batman’in ikinci yılında geçecek. Batman henüz yolun başında olduğu için bir kahraman olarak kendisini yeni yeni tanırken, Gotham şehri de sokaklarında gezen bu tuhaf figüre alışmaya çalışacak. Filmde Catwoman’ı Zoë Kravitz, The Riddler’ı Paul Dano, Penguin’i Colin Farrell, James Gordon’ı Jeffrey Wright, Alfred’i Andy Serkis, Carmine Falcone’u ise John Turturro canlandırıyor. Ayrıca Peter Sarsgaard ve Juliard’dan yeni mezun olan genç oyuncu Jayme Lawson‘ın da çizgiromanlarda yer almayan yeni karakterlere hayat vereceği açıklandı.

Pandemi nedeniyle vizyon tarihi birçok kez ertelenen filmin, son olarak 4 Mart 2022'de vizyona gireceği duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN