'Rocky' yıldızının hayatı belgesel oldu: İşte ilk tanıtım

Rocky ve Creed serileri, Rambo serisi gibi onlarca aksiyon filminin yıldız oyuncusu Sylvester Stallone'un hayatı Netflix belgeseli oldu. Oyuncunun 80'li yıllardaki yükselişine, kariyerine ve özel hayatına değinen 'Sly' belgeselinden ilk tanıtım yayınlandı.

Cehennem Melekleri serisi, Kaçış Planı serisi, Rocky ve Creed serileri, Rambo serisi ile gönüllere taht kuran ABD'li Hollywood yıldızı Sylvester Stallone'un hayatını ve oyunculuk kariyerini ele alan 'Sly' isimli belgesel Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Johnny Cash'in yaşamını beyazperdeye uyarlayan ve çeşitli dallarda Emmy'ye adaylık gösterilen ABD'li yönetmen Thom Zimny'nin Reji koltuğunda oturduğu belgeselden ilk tanıtım YouTube üzerinden yayınlandı.

Tulsa King dizisindeki Dwight Manfredi rolü ve 2023 yapımı Guardians of the Galaxy Vol. 3’teki Stakar Ogord karakteri ile izleyicilerin alkışını toplayan yıldız oyuncu merakla beklenen belgeselde bu kez kendi hayatını aktaracak.

Belgesel, Stallone’un Hollywood'un normları içinde ayakta kalabilmek için yapması gereken fedakarlıkları ve pişmanlıkları beyazperdede izleyiciyle buluşturacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN