Şair Ömer Erdem okurlarıyla buluşacak

Şair Ömer Erdem okurlarıyla buluşacak

KARAR yazarı, şair Ömer Erdem bugün Üsküdar’da Everest Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı ‘Güneş Kalır Bir Başına’yı imzalayacak. Erdem, Tekin Kitabevi’nde düzenlenen etkinlikte söyleşi de gerçekleştirecek.

SALİHA SULTAN

Son şiir kitabı ‘Güneş Kalır Bir Başına’ adıyla okura sunulan KARAR yazarı, şair Ömer Erdem bugün Üsküdar’da düzenlenen söyleşi ve imza etkinliğinde okurlarıyla bir araya gelecek. 16.30-18.00 saatleri arasındaki etkinlik Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi Atlas Çıkmazı Sokak’ta yer alan Tekin Kitabevi’nde gerçekleşecek.

ŞAİRİN 11’NCİ KİTABI

Şair Erdem’in 11’nci şiir kitabı ‘Güneş Kalır Bir Başına’ Everest Yayınları tarafından okura sunuldu. Yeni kitabında 41 şiirini okura sunan şair, ustalık döneminde de dünyaya, yaşama ve insanın yolculuğuna dair gözlemlerini sade soyutlamalarıyla dile getiriyor. Karamsarlığın, umutsuzluğun kol gezdiği günlerde şiirinin satır aralarını umudun habercisi güneşle aydınlatan Erdem, ‘Bu sabah güneşe çok iş düşecek’ şiirinde ise şöyle sesleniyor okuruna:

“Bu sabah güneşe çok iş düşecek
Isıtıp ışıtmak için karmaşık her şeyi
Hele ki iki yakası yırtılmış gökyüzü
Birazdan ha söküldü ha sökülecek”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN