Selena Gomez'in filmi Cannes'da alkış rekoru kırdı

Selena Gomez'in filmi Cannes'da alkış rekoru kırdı

Cannes Film Festivali bu yıl da tüm görkemiyle devam ederken, Altın Palmiye ödüllü Jacques Audiard'ın "Emilia Pérez" adlı filmi, festivalde 9 dakika boyunca ayakta alkışlanarak yılın rekorunu kırdı. Filmin başrol oyuncusu Selena Gomez, yapımın başarısıyla duygulu anlar yaşadı.

Başrollerini Selena Gomez ve Zoe Saldana'nın paylaştığı Meksika yapımı "Emilia Perez" filminin ilk gösterini dün Cannes Film Festivali'nde gerçekleşti. Altın Palmiye ödüllü Jacques Audiard'ın yönetmenliğini yaptığı ve Altın Palmiye ödülüne aday gösterilen film 9 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

1-012.jpg

Karla Sofía Gascón ve Edgar Ramirez gibi isimlerin de kadrosunda bulunduğu film, festivalde büyük ilgi görürken, bu yıl Cannes Film Festivali'nde en uzun süre alkışlanan yapım oldu.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, film gösteriminin ardından gözyaşlarını tutamadı.

1-013.jpg

EMILIA PEREZ FİLMİNİN KONUSU

Meksika'da geçen filmde avukat Rita, beklenmedik bir teklif alır. Herkesin korktuğu bir kartel patronuna işinden emekli olmakta ve her zaman hayalini kurduğu kadına dönüşmekte yardım etmelidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN