Sinema ve tiyatronun ustalarına onur ödülü

Sinema ve tiyatronun ustalarına onur ödülü

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 42’ncisi düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin Sinema Onur Ödülü sahipleri belli oldu. Ödüller bu yıl iki usta sinema ve tiyatro oyuncusu, Kayhan Yıldızoğlu ile Nevra Serezli’ye verilecek.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl 42’ncisi düzenlenen İstanbul Film Festivali’nin Sinema Onur Ödülü sahipleri açıklandı. Festival tarafından sinemaya gönül ve emek veren isimlere takdim edilen ödüller bu yıl iki usta sinema ve tiyatro oyuncusu, Kayhan Yıldızoğlu ile Nevra Serezli’ye verilecek.

Ödüller, festivalin 6 Nisan’daki açılış töreninde sahiplerini bulacak. İstanbul Film Festivali’nin etkinlik programı ve yarışmalarda yer alacak filmler 22 Mart’ta açıklanacak. Festivalle ilgili tüm gelişmeler; filmler, etkinlikler ve konuklarla ilgili bilgiler ve programa dair ipuçları sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Beyoğlu´nda Atlas 1948, Beyoğlu Sineması, Pera Müzesi Oditoryumu, Nişantaşı´nda CineWAM Premium+ City´s ve Kadıköy´de Kadıköy Sineması ile Kadıköy Belediyesi Sinematek/Sinema Evi olmak üzere 7 mekanda gerçekleşecek festival 7-18 Nisan’da sinefillerle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN