Sonbahara yakışan tinsel bir yolculuk

Sonbahara yakışan tinsel bir yolculuk

Kadıköy’de bulunan Cadde160 Art Gallery bu günlerde çağdaş Türk resminin öne çıkan sanatçılarından Mustafa Albayrak’ın 26’ncı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

SALİJHA SULTAN

Mustafa Albayrak'ın ‘Bilinmeyen Öyküler-2’ adını taşıyan sergide, sanatçının insan yaşamının yoğun olduğu kent mekanlarına bakışını resmeden 32 eser yer alıyor.

Çalışmalarının merkezine harekete bağlı gelişen zamansallığı alan sanatçı Albayrak, çalışmalarında figür ve mekanlarındaki hareketten dolayı oluşan erime ve transparan unsurları yansıtan estetiği ile resim sanatına yeni bir soluk getiren tarzıyla dikkati çekiyor. Zamanı, teknik ve üslubuyla eserlerinde somutlaştıran sanatçının, zamanın varlığa tesirini, varlığın sıkışmışlığını gözler önüne koyduğu sergiyi 20 Ekim tarihine kadar görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN