Sylvester Stallone en net yanıtı verdi: Rambo 6 gelecek mi?

Sylvester Stallone en net yanıtı verdi: Rambo 6 gelecek mi?

Ünlü aktör Sylvester Stallone, "Rambo 6" filmiyle geri dönüp dönmeyeceği sorusuna çarpıcı bir cevap vererek hayranlarının merakını giderdi. 77 yaşındaki usta oyuncu, artık bu ikonik rolü canlandırmak için çok yaşlandığını ve "Kimle savaşacağım? Kireçlenmeyle mi?" diyerek hayranlarına samimi bir yanıt verdi.

Sylvester Stallone, "Rocky" ve "Rambo" gibi efsanevi serileriyle sinema dünyasında iz bırakmış bir isim olarak tanınıyor. Ancak, son zamanlarda "Rambo" karakterine geri dönme olasılığıyla ilgili sorular sıkça soruluyor. Stallone, bu sorulara samimi bir cevap verdi ve Rambo'nun altıncı filmi için artık yaşının getirdiği aksiyon sahnelerini oynayamayacağını kabul etti.

'RAMBO'NUN SAVAŞ GÜNLERİ GERİDE KALDI'

Haber10.net'te yer alan habere göre, 77 yaşındaki oyuncu, "Neyle savaşacağım, kireçlenmeyle mi?" diyerek artık John Rambo'nun savaş günlerinin geride kaldığını dile getirdi. "Rambo" serisi, David Morrell'in 1972'de yayımlanan "First Blood" adlı romanından uyarlanarak 1982 yılında ilk filmiyle başlamıştı. Stallone, yeni bir "Rambo" filmi için yeni bir karakterin olması gerektiğini düşünüyor. Daha önce, beşinci film öncesinde benzer açıklamalar yapmış olmasına rağmen, oyuncu bu rolle tekrar seyircilerin karşısına çıkmıştı. Şimdi ise Stallone'un Rambo'ya veda edip etmeyeceği merak konusu. Bu konuda ilerleyen zamanlarda neler olacağını bekleyip göreceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN