Taylor Swift ve Emily Dickinson kuzen çıktı

Taylor Swift ve Emily Dickinson kuzen çıktı

Taylor Swift’in soyağacını araştıran Ancestry şirketi, meşhur pop sanatçısının efsanevi Amerikalı şair Emily Dickinson ile 6’ncı dereceden kuzen olduğunu ortaya çıkardı.

Görünüşe göre Taylor Swift’in kelimelere olan tutkusu onun kanında var. Swift’in soyağacını araştıran bir şirket, ünlü pop sanatçısının Amerikalı şair Emily Dickinson ile olan akrabalığını ortaya çıkardı. İnsanların şeceresini araştıran Ancestry şirketi Swift ile efsanevi Amerikalı şair Dickinson’ın 6. dereceden kuzen olduklarını açıkladı.

Ancestry Instagram hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Sakin olmamız gerekiyor... ama büyük bir haberimiz varken nasıl sakinleşebiliriz? Ünlü Amerikalı şairler Taylor Swift ve Emily Dickinson 6. dereceden kuzenler.”

BÜYÜKBÜYÜK BABALARI AYNI

1830-1886 yılları arasında yaşayan Dickinson, ölümü bir at arabası sürücüsü olarak tasvir ettiği ‘Umut, O Tüylü Şey’ gibi şiirleri ile tanınıyor. Ancestry’ye göre Swift ve Dickinson 17. yüzyılda yaşamış bir İngiliz göçmenin soyundan geliyor. Swift’in 9. büyük büyükbabası ve Dickinson’ın 6. büyük büyük büyükbabası Windsor, Connecticut’a ilk yerleşen insanlardan biri. Swift’in 2020 tarihli ‘Evermore’ isimli albümü, Dickinson’ın doğum günü 10 Aralık’ta duyurulmuştu. O dönem bazıları ise albümün adının Dickinson’ın ‘One Sister Have I in Our House’ şiirinden geldiğini savunmuştu.

Swift, Nashville Songwriters Association International tarafından verilen bir ödülde Dickinson’a atıfta bulunmuştu. Daha önce Shakespeare uzmanı Sör Jonathan Bate, Taylor Swift’i Shakespeare ile kıyaslamış ve sanatçı için ‘gerçek bir ozan’ tanımlamasını yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN