'The Bodyguard' filmi yeniden çekilecek

'The Bodyguard' filmi yeniden çekilecek

1992 yapımı “The Bodyguard” filmi yeniden çekilecek. Senaristliğini Matthew Lopez'in üstlendiği yapımda yer alacak oyuncular henüz belli değil.

Whitney Huston ile Kevin Costner’in başrolünde yer aldığı 1992 yapımı “The Bodyguard” filminin yeni versiyonu çekilecek. Senaryosunu “The Inheritance” oyunu ile Tony adaylığı bulunan Matthew Lopez'in yazacağı yeni versiyonun yapımcılığını ise Kasdan Pictures ve Rideblack Stüdyoları üstlenecek.

OYUNCU KADROSU BELLİ DEĞİL

Yeni versiyonun oyuncu kadrosu henüz belli değil. Ancak aktarılan bilgilere göre Kevin Costner’ın rolü için Chris Hemsworth ve Channing Tatum’un, Whitney Houston’un rolü için ise Tessa Thompson ve Cardi B’nin isimleri geçiyor.

Mick Jackson’ın yönettiği 1992 yapımı “The Bodyguard”, dünya genelinde 400 milyon dolardan fazla hasılat getirdi. Filmin müziklerinin yer aldığı Grammy ödüllü albüm ise 45 milyon sattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN