'The Bodyguard' filmi yeniden çekilecek

'The Bodyguard' filmi yeniden çekilecek

1992 yapımı “The Bodyguard” filmi yeniden çekilecek. Senaristliğini Matthew Lopez'in üstlendiği yapımda yer alacak oyuncular henüz belli değil.

Whitney Huston ile Kevin Costner’in başrolünde yer aldığı 1992 yapımı “The Bodyguard” filminin yeni versiyonu çekilecek. Senaryosunu “The Inheritance” oyunu ile Tony adaylığı bulunan Matthew Lopez'in yazacağı yeni versiyonun yapımcılığını ise Kasdan Pictures ve Rideblack Stüdyoları üstlenecek.

OYUNCU KADROSU BELLİ DEĞİL

Yeni versiyonun oyuncu kadrosu henüz belli değil. Ancak aktarılan bilgilere göre Kevin Costner’ın rolü için Chris Hemsworth ve Channing Tatum’un, Whitney Houston’un rolü için ise Tessa Thompson ve Cardi B’nin isimleri geçiyor.

Mick Jackson’ın yönettiği 1992 yapımı “The Bodyguard”, dünya genelinde 400 milyon dolardan fazla hasılat getirdi. Filmin müziklerinin yer aldığı Grammy ödüllü albüm ise 45 milyon sattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN