The Office severlere müjde! Yıldız ikili buluşuyor

The Office severlere müjde! Yıldız ikili buluşuyor

The Office'in başrol oyuncuları Steve Carell ve John Krasinski, yeni komedi filmi IF'te bir araya gelecek. İkili The Office'ten sonra ilk kez bir projede beraber yer almış olacak.

Büyük çıkışını NBC'nin The Office dizisiyle yapan John Krasinski, komedi filmi çekmeye hazırlanıyor ve The Office'teki rol arkadaşı Steve Carell ile yeniden bir araya geliyor.

Senaryosunu John Krasinski'nin yazdığı filmin konusu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak filmin Krasinski'nin, çocukluk hayallerini yeniden keşfetme yolculuğu ile ilgili orijinal bir fikrine dayandığı öğrenildi.

Beyaz Perde’nin aktardığına göre, ilk olarak adı ‘Imaginary Friedns’ (Hayali Arkadaşlar) olarak açıklanan filmde Ryan Reynolds'ın rol acağı duyurulmuştu. Son olarak Free Guy ve Netflix yapımı Red Notice filmlerinde izlediğimiz Reynolds'ın ardından projeye komedi filmlerinin ve dizilerinin aranan ismi Steve Carell eklendi.

IF'in oyuncu kadrosunda ayrıca Fleabag dizisinin yaratıcısı ve oyuncusu Phoebe Waller-Bridge, Killing Eve dizisinde Carolyn Martens karakterini canlandıran ve Harry Potter filmlerindeki Petunia Teyze rolüyle hafızalara kazınan Fiona Shaw, Louis Gossett Jr., Cailey Fleming ve Alan Kim yer alıyor.

2019 yılında, proje ilk açıklandığında John Krasinski'nin filmde rol de alacağı duyurulmuştu, fakat şu anda Krasinski kamera önüne mi geçecek yoksa sadece yönetmen koltuğunda mı oturacağı bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN