Tony Bennett, muhteşem bir konserle 95 yaşında sahneye veda etti

Tony Bennett, muhteşem bir konserle 95 yaşında sahneye veda etti

95 yaşındaki ünlü şarkıcı Tony Bennett, Lady Gaga ile sahneye koyduğu hareketli bir final konseriyle kalbini sahnede bıraktı.

Amerikan müzik efsanesi, şarkıcı Tony Bennett, New York’taki Radio City Music Hall’de Lady Gaga ile birlikte verdiği son bir konserle sahnelere veda etti.

Bennett, kariyerin son döneminde çeşitli büyük şarkıcılarla düet kayıtları yaptığı albümler çıkarmıştı. Birlikte düet yaptığı isimlerden biri de Lady Gaga idi. Lady Gaga daha sonra Bennett ile başka düetler de yaptı, ikili birbirine yakınlaştı.

Bennett’e son olarak alzheimer teşhisi de konunca büyük şarkıcı yaşının da etkisiyle müziği bırakmaya karar verdi. İşte New York’taki bu son konser o büyük kapanıştı. Konserin kaydı pazar akşamı Amerikan CBS televizyonundan da yayınlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN