Türk dünyasının güzellikleri İstiklal’de buluşuyor

Türk dünyasının güzellikleri İstiklal’de buluşuyor

‘Türk Dünyası İstiklal’de Buluşuyor’ sergisi bugün saat 16.00’da, Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Merkezi’nde açılıyor. Yazar Turhan Dilmaç’ın fotoğrafları da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Beyoğlu Belediyesi ve Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) işbirliğinde düzenlenen ‘Türk Dünyası İstiklal’de Buluşuyor’ sergisi bugün açılıyor.

Beyoğlu Belediyesi İstiklal Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak serginin açılışı saat 16.00’da Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve TÜRKSOY Genel Sekreteri Sultan Raev’in katılımıyla gerçekleşecek.

Türk dünyasının doğal güzelliklerini, günlük yaşamını resmeden birçok çalışmanın yer aldığı sergide yazar Turhan Dilmaç’ın fotoğrafları da ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Ötüken Neşriyat’tan çıkan ‘Rusya’nın Ruhu’ kitabıyla tanınan bir isim olan Dilmaç’ın Kazakistan ve Özbekistan’da çektiği fotoğraflar kardeş coğrafyaların güzelliklerine ışık tutuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN