Türkiye'nin ilk yerli süper kahraman animasyon filmi, Efsane Takım: Bilim Kahramanları

Son yılların yükselişe geçen sektörlerinden biri animasyon filmleri oldu. Türkiye'nin ilk yerli süper kahraman animasyon filmi ise çocukların bilime olan ilgisine katkıda bulunmak isteyen "Efsane Takım: Bilim Kahramanları" filminden geldi. Türkiye için ilk süper kahraman animasyon filmi olma özelliğini taşıyan film, alışıldık süper kahramanların yerine Hezârfen, Hayyan, Cezeri ve Lagâri gibi yerli bilim insanlarını getiriyor.

Türk tarihinde bilime yön vermiş olan isimleri birer birer süper kahramana dönüştüren dikkat çekici konusuyla Efsane Takım Bilim Kahramanları filmi, çocuklara yerli bilim insanlarımızı yakından tanıtmayı amaçlıyor. 7 Ekim’de izleyicileriyle buluşacak olan film aynı zamanda Türkiye’nin ilk yerli süper kahraman animasyon filmi olacak ve bu film, vizyona girmek için gün sayıyor.

“EFSANE TAKIM DÜNYAYI KURTARABİLECEK Mİ?"

Efsane Takım Bilim Kahramanları, yerli bilim insanlarımızın dünyayı tehlikeye sürüklemek isteyen kötü karakter Sutung’a karşı sürprizlerle dolu mücadelesini anlatıyor. Sutung’un dünyayı imha planından haberdar olan Gizli Görevler Merkezi, kötülükle başa çıkması için dört kişiden oluşan süper kahraman ekibi Efsane Takım’ı görevlendiriyor. İlk olarak Kaçkar ve Bey Dağları’ndaki ormanlara yapılan biyolojik saldırıyı durdurmak için harekete geçen Efsane Takım’a daha sonra Firnas ve Ayşe isimli iki küçük kahraman eşlik ediyor.

"YAPAY DEĞİL GERÇEK SÜPER KAHRAMANLARI"

Efsane Takım, bilimin öncüleri olan bilim insanlarımızı çocuklarımıza anlatmak ve bilimi onlara sevdirmeyi amaçlıyor. Yapay süper kahramanlar yerine kendi tarihimizde ve coğrafyamızda yer alan gerçek kahramanları yeni nesillere anlatmayı hedefliyor. Bu nedenle, insanlığa büyük katkıları olan bilim insanlarımız hikâyenin odağında. Bütün dünyanın konuştuğu Hezârfen, Hayyan, Cezeri ve Lagâri’yi çocuklarımızın da öğrenmesi ve bilimsel farkındalığı bu isimlerle kazanmasına bir katkı verebilmek filmin yapımcı şirketi Dukka Medya’nın en büyük arzusu.

"7 EKİM'DE SİNEMALARDA"

Türkiye’nin ilk yerli süper kahraman animasyon filmi “Efsane Takım Bilim Kahramanları”, 7 Ekim’de vizyona giriyor. Dukka Medya tarafından hazırlanan filmin dağıtımını TME Films yapıyor. Türkiye’deki bütün sinema salonlarında gösterime girmesi planlanan filmin Yönetmen ve senaristliğini Suat Emuce yaparken filmin müzikleri Can Atilla tarafından hazırlandı. Seyircisiyle buluşmayı bekleyen Efsane Takım Bilim Kahramanları animasyon filmi, çocuk izleyiciler için eğlenceli bir sinema keyfi yaşatacak filmler arasında yer alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN