Ünlü aktör Charles Grodin kansere yenildi

Ünlü aktör Charles Grodin kansere yenildi

Grodin, Rosemary'nin Bebeği, Midnight Run gibi filmlerle ses getiren ünlü aktör, yazar ve sunucu Charles Grodin, 86 yaşında hayatını kaybetti.

Bir süredir kanserle mücadele eden ünlü oyuncu Charles Grodin'in ölüm haberini oğlu Nicholas verdi. The New York Times'a açıklama yapan Nicholas Grodin, babasının ilik kanserine bağlı komplikasyonlar nedeniyle yaşamını yitirdiğini bildirdi. 

"The Heartbreak Kid" ve "Beethoven"daki rolleriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncunun "Midnight Run", "The Woman in Red" ve "Heaven Can Wait" unutulmaz filmleri arasında yer alıyor. Broadway'de de boy gösteren Grodin "Same Time, Next Year" ile uzun yıllar sahnelerde kaldı. Radyo ve TV geçmişi de dolu dolu olan ünlü oyuncu FX dizisi Louie gibi birçok yapımın senaryosunu yazdı. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN