Lale Belkıs kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte son hali...

Lale Belkıs kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte son hali...

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Lale Belkıs'ın son hali merak konusu olmuştu. Bir televizyon programına katılan Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu, kendi hayatından çarpıcı detaylar paylaştı. İşte biyografisi...

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Lale Belkıs, Lerzan Mutlu'nun sunduğu magazin programında yıllar sonra sonra kameralar karşısına geçti. Hayatı boyunca hiç çocuk istemediğini belirten oyuncu, 10 kez kürtaj olduğunu ve sadece 'Ateşböceği Yalçın' olarak tanınan ikinci eşi Yalçın Otağı'dan çocuk sahibi olmak istediğini dile getirdi. Çocuğa vakti olmadığını ve birkaç kez düşük yaptığını söyleyen Lale Belkıs, ilerleyen yaşına karşın bakımlı ve dinç olmasıyla dikkat çekti.

LALE BELKIS'IN HAYAT HİKAYESİ

28 Kasım 1938 tarihinde İstanbul'un Eyüp ilçesinde dünyaya geldi. Gerçek adı Belkıs Durmaz olan oyuncu Lale Belkıs, Beyoğlu Olgunlaşma Enstitüsü'nden mezun oldu.

1967 yılında müzikle ilgilenmeye başlayan ünlü oyuncu, gece kulüplerinde sahneye çıkarak İngilizce ve Fransızca şarkılar söyledi. Lale Belkıs'ın, 'İpek Çoraplar' adlı anılarının yer aldığı kitabı bulunuyor.

Deneyimli isim, 1962 yılında tiyatro oyuncusu Pekcan Koşar ile evlense de kısa süre sonra boşandı. 1975 yılında ateş böceği Yalçın Otağı ile dünya evine girdi, ancak 15 Ağustos 2014 tarihinde Otağı hayatını kaybetti.

1938 doğumlu olan Lale Belkıs, 2020 yılı itibarıyla 82 yaşındadır.

LALE BELKIS'IN SON HALİ

0x0-yesilcamin-en-guzel-kotu-kadini-lale-belkis-10-kere-kurtaj-oldum-demisti-lale-belkisdan-yillar-sonra-gelen-itiraf-1608805921580.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN