Ligin dibinde zorlu karşılaşma: Kayserispor-Antalyaspor

Ligin dibinde zorlu karşılaşma: Kayserispor-Antalyaspor

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 21. haftasında, zirveyi ilgilendiren karşılaşmalar kadar alt sıralar için hayati önem taşıyan maçlar da sahne alıyor. Ligin dibine demir atan Hes Kablo Kayserispor ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fraport TAV Antalyaspor zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Peki bu mücadele hangi tarihte, saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar Karar.com'da....

Ligin dibine demir atan Kayserispor ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Fraport-TAV Antalyaspor zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Kayseri'de mücadele oynanırken, sıcaklık -4 derece dolaylarında seyredecek. Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, bu hafta kazanacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. Hırvat teknik adam, kulüp tesislerinde Fraport-TAV Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdükleri son antrenman öncesi, ilk kez tam kadro sahaya çıkacakları Antalyaspor maçından ümitli olduklarını dile getirdi.

20-02/08/logo-kayseri.jpg

HER İKİ TARAFTA DA HEDEF GALİBİYET

Yeni isim sponsoru ile ilk maçına çıkacak olan Fraport-TAV Antalyaspor da Kayseri deplasmanında galip gelerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Yukatel Denizlispor maçında 3 puanı 3 golle alan, son hafta ise evinde İttifak Holding Konyaspor ile golsüz berabere kalan Fraport TAV Antalyaspor'da planlar galibiyet üzerine yapıldı.

20-02/08/jahovic.jpg

ANTALYASPOR'DA ADİS JAHOVİC YOK

Ev sahibinde Levent Gülen ile Alpay Çelebi sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Antalyaspor'da ise sakatlıkları süren Nazım Sangare ile Adis Jahovic bu zorlu mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakacaklar. Muhtemel 11'ler ise şöyle:
KAYSERİSPOR: İsmail Çipe, Miguel Lopes, Rienstra, Oğuzhan Çapar, Emre Taşdemir, Campanharo, Hasan Hüseyin Acar, Situm, Pedro Henrique, Emre Demir, Kravets
ANTALYASPOR: Boffin, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Celutska, Kudryashov, Chico, Yekta Kurtuluş, Sinan Gümüş, Fredy, Makairu, Podolski

20-02/08/koko.jpeg

MAÇTA KORAY GENÇERLER DÜDÜK ÇALACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 9 Şubat Pazar günü saat 13.30'da başlayacak ve -4 derecede oynanması beklenen zorlu mücadelede Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler'in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Samet Çiçek yapacak. Karşılaşma beIN Sport ekranlarından yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN