Mansur Yavaş: Belediye kiracılarına yeni yılda zam yapılmayacak

Mansur Yavaş: Belediye kiracılarına yeni yılda zam yapılmayacak

ABB Başkanı Mansur Yavaş, yeni yılda belediye, EGO, ASKİ ve diğer iştiraklerdeki kira ücretlerine zam yapılmayacağını belirterek, "Faaliyetleri durdurulan işletmelerden de 6 ay kira almayacağız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş; belediye, EGO, ASKİ ve diğer iştiraklerdeki kira ücretlerine 2021 yılında zam yapılmayacağını duyurdu. Yavaş, faaliyetleri durdurulan işletmelerden de 6 ay boyunca kira almayacaklarını belirtti. 

Twitter hesabından açıklama yapan Yavaş, "Ankara'mız dayanışmayla güçleniyor ve umut buluyor. El ele verip tüm zorlukları aşacağız" derken, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla birlikte belediyenin duyurduğu mali yardımlara bir yenisini daha ekledi. 

"ABB, EGO, ASKİ ve iştiraklerimizde ekmek teknesi olan kiracılarımıza, 2021 yılında zam yapmıyoruz. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden de 6 ay kira almayacağız" ifadesini kullanan Yavaş, faaliyetlerine devam eden işletmelerin de ilk 6 ay kira ödemeyeceğini, yılında son 6 ayında 6 taksit halinde ödeyeceğini açıkladı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN